logo jihad
سه شنبه 21 مرداد 1399
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دکتر خاوازی، رئیس جدید سازمان تحقیقات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز
بازدید دکتر خاوازی، رئیس جدید سازمان تحقیقات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی  تبریز
بازدید دکتر خاوازی، رئیس جدید سازمان تحقیقات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز

 

بازدید دکتر خاوازی، رئیس جدید سازمان تحقیقات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی  تبریز

دکتر کاظم خاوازی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از آزمایشگاه ­ها و گلخانه پیشرفته تحقیقاتی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز از پژوهشکده های تابعه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به نقل از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز، در این بازدید که  27 تیرماه سال جاری صورت گرفت، دکتر خاوازی با ابراز مسرت از دستاوردهای پژوهشکده و آمادگی سازمان جهت حمایت از فناوری های قابل تجاری سازی، ابراز امیدواری کرد که با تدوین برنامه راهبردی و هدفمند، فعالیت های پژوهشی و فناورانه این پژوهشکده در رفع معضلات و تامین نیازمندی های بخش کشاورزی در حوزه تحت فعالیت، بیش از پیش موثر و مفید باشد. 

همچنین دکتر حجازی، رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز و نیز مجریان طرح­ های پژوهشی در این بازدید، گزارش کاملی از طرح ها و پروژه های پژوهشی در حال اجرای این پژوهشکده، دستاوردها و فناوری ­های حاصل از آن را ارائه کردند.

در این بازدید همچنین تاکید شد محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز در تحقیقات خود در زمینه باکتری های اسید لاکتیک بومی به فناوری تولید نگهدارنده های طبیعی مورداستفاده در صنایع لبنی دست پیدا کردند که این فناوری می تواند با افزایش ماندگاری محصولات تخمیری لبنی مانند ماست، دوغ و پنیر، مشکلات موجود در ماندگاری این محصولات را با تکیه بر روش های طبیعی مرتفع نماید.

بر اساس اظهارات محققان پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز، استفاده از این شیوه از نظر مقررات و استانداردهای بین المللی پذیرفته شده و می تواند نقشی اساسی در گسترش بازارهای صادراتی و درنتیجه پایداری تولید محصولات لبنی و شیر خام کشور ایفا نماید.

گفتنی است پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در حال مذاکره با بخش های خصوصی مرتبط برای تجاری سازی این فناوری است.

1397-04-30
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین مقالات
  • آخرین اخبار
  • پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی 16 و 17 اردیبهشت ماه میزبان دو دانشمند برجسته ژاپنی است که نخستین و تنها تولیدکننده رز، میخک و ارکیده های آبی رنگ در دنیا هستند. ...
  • دومین کنفرانس علمی منطقه ای مالکیت فکری آسیا (IPSCHOLAR ASIA) تحت مدیریت سازمان جهانی مالکیت فکری و سازمان تجارت جهانی با حضور متخصصان حقوق مالکیت فکری آسیا در دانشکده حقوق دانشگاه ملی سنگاپور برگزار شد. ...
  • دکتر حاجی‌رضایی، استاد تمام موسسه تحقیقات ژنتیک گیاهی و گیاهان زراعی(IPK)  آلمان به منظور مشاوره و تقویت ارتباطات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی به ایران سفر کرده است. ...
  • انتشار جدیدترین مقاله عضو هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در حوزه مهندسی ژنتیک ضریب تاثیری با نمره 8/9 را کسب کرد. دکتر پژمان آزادی عضو هیأت علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و رییس پژوهشکده گل و گیاهان زینتی از چاپ تازه ترین مقاله ی خود در یکی از معتبرترین نشریه های تخصصی بیوتکنولوژی کشاورزی خبر داد. ...
  • سخنرانی محقق بخش انتقال ژن و ایمنی زیستی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در یکی از معتبرترین کنگره­های بین المللی در حوزه علوم زیستی کنگره بین­ المللی بیوشیمی  و زیست شناسی مولکولی در تاریخ 30 و 31 اردیبهشت ماه سال جاری در سئول کره جنوبی با رویکردی تخصصی و کاربری میزبان محققان و دانشمندان حوزه بیوتکنولوژی و زیست شناسی بود. ...
  • کنفرانس بین المللی پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌ها از تاریخ 23-21 ژوئن 2016 (31 خرداد لغایت 2 تیر 95) در بوداپست مجارستان با حضور حدود 400 محقق فعال در زمینه پروبیوتیک‌ها و پری‌بیوتیک‌های انسانی و دامی از حدود 60 کشور دنیا از قبیل آمریکا، انگلیس، فرانسه، سوئد، سوییس، آلمان، هلند، دانمارک، استرالیا، ایتالیا، روسیه، مجارستان، اسلواکی، اسلوونی، پرتغال، اسپانیا، ایرلند، ...
faq
© تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است.طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 377,748 | بازدید امروز : 16