سه شنبه 28 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمصاحبه داوطلبان جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد
مصاحبه داوطلبان جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار شد

مصاحبه متقاضیان جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، 23 تیرماه 97، در محل پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در قالب سه کمیته برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، از مجموع 22 متقاضی جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که در بهمن ماه سال گذشته ثبت نام کرده بودند، 18 نفر در پژوهشگاه به عنوان محل برگزاری مصاحبه حضور یافتند.

بر اساس این گزارش، مصاحبه متقاضیان هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در قالب سه کمیته زبان انگلیسی، بیوانفورماتیک و علمی - تخصصی انجام شد. ریاست پژوهشگاه و معاون پژوهشی، برخی از اعضای هیات علمی پژوهشگاه و برخی از اساتید سایر دانشگاه ها و موسسات به عنوان داوران این کمیته ها، نسبت به ارزیابی و سنجش توانمندی های علمی – تخصصی داوطلبان حاضر در مصاحبه اقدام کردند.

برگزیده یا برگزیدگان از بین داوطلبان حاضر در مصاحبه جذب هیات علمی، در بخش نانوتکنولوژی کشاورزی مشغول به فعالیت خواهد شد. این بخش به عنوان یکی از شش بخش تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به ریاست دکتر لیلا مامنی است.

اصل و تصویر شناسنامه تمام صفحات، اصل و تصویر کارت ملی (پشت و رو)، اصل و تصویر مدارک تحصیلی شامل گواهینامه کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با ارائه معدل هر مقطع، اصل و تصویر مدارک خاص شامل گواهی نخبگی از بنیاد نخبگان (گواهی مشمول بند "پ" ماده 90 قانون برنامه ششم توسعه از مراجع ذیربط، اصل و تصویر گواهینامه زبان انگلیسی معتبر)، اصل و تصویر مدرک فارغ التحصیلی یا صورتجلسه دفاع از رساله مقطع دکتری تخصصی یا ارائه نامه رسمی دانشگاه/دانشکده مبنی بر اعلام تاریخ دفاع از رساله برای فارغ التحصیلان داخل کشور و ارائه اصل مدرک ارزشیابی تحصیلات خارجی موردتایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای فارغ التحصیلان خارج از کشور از جمله مدارک موردنیاز برای متقاضیان جذب هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بوده است.

گفتنی است نتایج مصاحبه داوطلبان جذب هیات علمی پژوهشگاه متعاقبا از طریق مراجع ذیربط اعلام خواهد شد.

1397-04-23