پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerرئیس پژوهشگاه در جمع اعضای بخش تحقیقات نانوتکنولوژی عنوان کرد: استقبال و حمایت وزارت جهاد کشاورزی از برنامه منسجم تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی پژوهشگاه

رییس پژوهشگاه در جمع اعضای بخش تحقیقات نانوتکنولوژی عنوان کرد :

آخرین نشست از مجموعه جلسات شش گانه ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با بخش های تحقیقاتی پژوهشگاه صبح روز یکشنبه، 6 خردادماه 97 در بخش تحقیقات نانوتکنولوژی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر لیلا مامنی رییس بخش نانوتکنولوژی، دکتر داریوش داوودی و دکتر الهه معتمدی از اعضای هیأت علمی بخش و جمعی از کارشناسان و دانشجویان بخش تحقیقات نانوتکنولوژی پژوهشگاه در این نشست به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود با دکتر خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی پرداختند.

دکتر مامنی در ابتدای این جلسه گزارش جامعی از طرح ها و برنامه های سال جاری، چالش ها و مشکلات این بخش ارائه داد و با قدردانی از حمایت های رئیس پژوهشگاه و رفع برخی مشکلات مطرح شده گفت: یکی از نیازهای اساسی بخش، اختصاص گلخانه جهت فعالیت پژوهشگران بود که خوشبختانه این  در اختیار مساله با مساعدت ریاست پژوهشگاه برطرف شد که نشان از اثر بخشی این نشست ها و جلسات دوره ای دارد.

وی در ادامه از ارائه شش پروژه تحقیقاتی در حوزه نانوتکنولوژی کشاورزی خبر داد و ابراز امیدواری کرد حاصل تحقیقات انجام شده به درآمدزایی از طریق فروش فناوری به شرکت های خصوصی منجر شود.

دکتر مامنی گفت: تولید نانو هیدروکسی آپاتیت با هدف کاربری در بخش کشاورزی در قالب کود های آهسته رهش فسفر در خاک مورد آزمایش قرارگرفته و قرار است در قالب طرح همکاری با شرکت هوم مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین گزارشی از روند پیشرفت پروژه نانو آفت کش آزادیراختین که یکی از پروژه های در دست اجرای بخش است، ارائه داد.

دکتر مامنی در ادامه اعلام کرد: در سال جاری تعداد 5 تا 6 مقاله با ضریب تاثیر بالا از سوی محققان بخش منتشر خواهد شد.

رییس بخش تحقیقات نانوتکنولوژی کشاورزی از برگزاری اولین کارگاه آموزشی بین المللی در حوزه نانوفناوری در پژوهشگاه بیوتکنولوژی در پاییز سال جاری خبر داد و تصریح کرد: یکی از ضرورت ها و رویکرد های بخش نانو در سال جاری گسترش پروژه های بین المللی در قالب طرح های مشترک  است.

دکتر خوش خلق سیما نیز طی سخنانی ضمن استقبال از نظرات و دیدگاه های اعضای هیأت علمی، کارشناسان و دانشجویان از زحمات و تلاش های رئیس بخش نانو در مدیریت و پیشبرد اهداف بخش صمیمانه قدردانی کرد و افزود: یکی از اتفاقات شایسته در بخش نانو ارائه برنامه منسجم توسط دکتر لیلا مامنی بود که مورد استقبال و حمایت وزارت جهاد کشاورزی نیز قرار گرفت.

خوش خلق سیما ضمن اشاره به هزینه های صورت گرفته در بخش و تخصیص بودجه مورد نظر افزود: با تمام تلاش های صورت گرفته از جانب محققین و پژوهشگران به جهت تولید دانش فنی، باید نگاه ویژه ای به سرمایه گذاری حاصل از فروش فناوری نیز وجود داشته باشد.

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در پایان بر افزایش سطح ارتباطات علمی و پژوهشی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی تاکید کرد.

عکس و خبر: سینا معتمدراد

1397-03-06