پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت مدرس از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

بازدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه تربیت مدرس از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس، روز یکشنبه، 23 اردیبهشت ماه 97 از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند و از نزدیک با دستاوردها و اقدامات پژوهشگاه در عرصه زیست فناوری کشاوری آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این بازدید دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس از آزمایشگاه ها و بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه بازدید کردند و کارشناسان هر بخش، توضیحات لازم را به بازدیدکنندگان ارایه دادند.

در همین رابطه خانم حفیظی دانشجوی پسادکتری که به نمایندگی از طرف دکتر جلالی استاد دانشگاه تربیت مدرس به عنوان سرپرست دانشجویان در این بازدید حضور داشت، درباره هدف این بازدید به روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: دانشجویان هرساله قسمتی از آموزهای درس مهندسی ژنتیک را به صورت عملی در قالب بازدید از موسسات تحقیقاتی مرور می کنند که یکی از این موسسات پژوهشی برجسته، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی است. دانشجویان حاضر در این بازدید، نیز دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی و کارشناسی ارشد اصلاح نباتات هستند.

وی افزود: از انجا که تمامی پروژه های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کاربردی است و دانشجویان نیز در دانشگاه ها در صدد نگارش پروپوزال و تجاری شدن آن هستند بنابراین اولویت ما بازدید از این موسسه تحقیقاتی بوده است.

سرپرست دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه اتفاقا برخی از محققان حاضر در پژوهشگاه دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس بوده اند، اظهار داشت: در حال حاضر نیز پروژه های مشترک و افزایش همکاری دوسویه مانند فعالیت بر روی پروژه های هاپلوئیدی در حال انجام است.

حفیظی درباره ارتباط دانشگاه ها و پژوهشگاه ها گفت: متاسفانه این فاصله بین دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی وجود دارد اما تاکید ما بر این است که استاد راهنما یا مشاور مشترک برای پروژه ها و پایان نامه ها داشته باشیم. قوانین دانشگاهی برای ارتباط با موسسات پژوهشی نیز کمی پیچیده است.

وی توضیحات ارائه شده در بخش انتقال ژن را با توجه به زمینه های فعالیت دانشجویان بسیار عالی توصیف و خاطرنشان کرد: موضوعاتی مانند کشت میکروبی و بررسی های مربوط به متابولیت های ثانویه از گیاهان نیز بسیار قابل توجه بود.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد کشور ما در آینده نزدیک بتواند محصولات حاصل از فناوری های بیوتکنولوژی کشاورزی را در بازار عرضه نماید.

1397-02-23