چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
بازدید دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

ظهر چهارشنبه، 26 اردیبهشت ماه 97 پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی میزبان دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان برای بازدید از بخش های تحقیقاتی و آشنایی با دستاوردها و اقدامات پژوهشگاه در عرصه زیست فناوری کشاورزی بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوزی کشاورزی، در این بازدید، دانشجویان مقطع کارشناسی رشته زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور در بخش های تحقیقاتی فیزیولوژی مولکولی، کشت بافت و سلول، انتقال ژن و مهندسی ژنتیک، بیوتکنولوژی میکروبی، با امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی هر بخش و نیز فعالیت ها و اقدامات انجام شده و پروژه های در حال اجرا آشنا شدند.

در هر بخش تحقیقاتی، محققان و کارشناسان مرتبط با این حوزه، برنامه ها، فناوری ها و دستاوردهای بخش را برای بازدیدکنندگان تشریح کردند. طرح پرسش های فراوان به ویژه در بخش انتقال ژن و توضیحات مشروح دکتر مطهره محسن پور، عضو هیات علمی پژوهشگاه، بیانگر انگیزه بالای دانشجویان برای فهم کاربردی از آموخته های تئوریک دانشگاهی بود.

در همین زمینه آقای خزایی، سرپرست دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در گفتگو با روابط عمومی پژوهشگاه درباره این بازدید گفت: هدف بازدید دانشجویان ارتقای آگاهی و بینش کاربردی برای درس اصلاح گیاهان زراعی است که طی سال های مختلف با همکاری پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی این امر محقق شده است.

وی درباره هدف بازدید اظهار داشت: این بازدید، فرصت مغتنمی است چراکه مجموعه سازماندهی شده مانند پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کمتر در بین موسسات تحقیقاتی یافت می شود و تاثیرات آن عملا در پروپوزال ها، پایان نامه ها و چشم انداز آینده حرفه ای قابل مشاهده است. همچنین نکته دیگر اینکه بحث های دانشگاهی باید با محیط های تحقیقاتی و بیرون از کلاس درس پیوند یابد و دانشجویان اظهارات پژوهشگران را درباره محصولات تجاری شده، تراریخته و... به صورت علمی و از نزدیک بشنوند و با محیط های پژوهشی ارتباط نزدیک پیدا کنند.

خزایی با اشاره به اینکه به تازگی 40 سالگی دانشگاه صنعتی اصفهان را پشت سر گذاشته ایم، خاطرنشان کرد: این دانشگاه از بدو تاسیس، دانشکده کشاورزی داشته و گروه زراعت و اصلاح نباتات از گروه های اولیه این دانشکده بوده است. گروه بیوتکنولوژی نیز گروه نوپاتر نسبت به زراعت و اصلاح نباتات است که در حال فعالیت هستند اما در مجموع این پژوهشگاه و تحقیقات آن در حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی پیشرو هستند.

1397-02-23