جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerجلسه ریاست پژوهشگاه با بخش کشت و بافت سلول برگزار شد
جلسه ریاست پژوهشگاه با بخش کشت و بافت سلول برگزار شد

جلسه ریاست پژوهشگاه و بخش کشت و بافت سلول برگزار شد

در ادامه نشست های صمیمی ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با کارکنان بخش های مختلف، صبح یکشنبه، 30 اردیبهشت ماه 97، جلسه ریاست و بخش کشت بافت و سلول برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این نشست که با حضور دکتر مهران عنایتی شریعت پناهی رئیس بخش کشت بافت و سلول، دکتر رضا ضرغامی، دکتر مریم جعفرخانی کرمانی، دکتر علی اکبر حبشی از اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان این بخش برگزار شد، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما با تقدیر از اقدامات انجام شده در این بخش، بر لزوم گسترش ارتباطات بین المللی و ارائه دستاوردهای خروجی محور حاصل از سفرها و شرکت در سمینارهای خارجی تاکید کرد و گفت: اگرچه این بخش با فعالیت ها و تلاش های گسترده تحقیقاتی و علمی، نمره مناسبی کسب می کند اما ما باید همیشه به سمت عالی و بهتر شدن حرکت کنیم.
در این جلسه شریعت پناهی، رئیس بخش کشت بافت و سلول نیز با ارائه گزارشی از برنامه های آینده و اقدامات گذشته، وضعیت پروژه های در حال اجرا در این بخش را تشریح کرد. سایر اعضای هیات علمی نیز با اشاره به طرح ها و فعالیت های انجام شده، از ریاست پژوهشگاه به خاطر تلاش برای رفع مشکلات علمی تحقیقاتی و تخصیص امکانات و تجهیزات لازم تقدیر کردند.
همچنین کارشناسان و دانشجویان بخش کشت بافت و سلول در این نشست صمیمانه، خواستار برخورداری بیشتر از امکانات رفاهی، اداری و آموزشی از جمله تداوم برگزاری کلاس های زبان انگلیسی شدند.

1397-02-30