پنج شنبه 30 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerجلسه ریاست پژوهشگاه با بخش زیست شناسی سامانه ها برگزار شد
جلسه ریاست پژوهشگاه با بخش زیست شناسی سامانه ها برگزار شد

جلسه ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و بخش زیست شناسی سامانه ها به منظور بررسی برنامه ها، اقدامات انجام شده و چالش های پیش رو، شنبه، 29 اردیبهشت ماه در محل آزمایشگاه این بخش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این نشست صمیمانه که با حضور دکتر محمدرضا غفاری رئیس بخش زیست شناسی سامانه ها، دکتر شهره آریایی نژاد، دکتر زهرا سادات شُبَر از اعضای هیات علمی و جمعی از کارشناسان و دانشجویان این بخش برگزار شد، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، برای تمامی حاضران در این نشست، توفیق خردورزی را آرزو و اظهار امیدواری کرد اعضای پژوهشگاه خصوصا در بخش زیست شناسی سامانه ها با خردورزی و استفاده از برکات این ماه، در تحقق اهداف تعیین شده، موفقیت لازم را کسب نمایند.

وی همچنین بر فعال تر شدن دانشجویان و کارشناسان در ابعاد بین المللی و حضور موثر در سمینارهای خارجی تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، در این نشست، غفاری رئیس بخش زیست شناسی سامانه ها، گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه های پیش رو در سال جاری و سال های آینده ارائه کرد. سپس اعضای هیات علمی این بخش درخصوص پروژه های تحقیقاتی در حال اجرا توضیحاتی ارائه دادند.

کارشناسان بخش زیست شناسی سامانه ها نیز مشکلات و چالش های موجود آزمایشگاهی از جمله امکانات و تجهیزات موردنیاز برای تسریع و تسهیل فعالیت های این بخش را برشمردند و خواستار رفع معضلات موجود شدند. دانشجویان بخش زیست شناسی سامانه ها نیز در این نشست، با معرفی پروژه ها و حوزه تحقیقاتی خود، مسایل و چالش های موجود را مطرح کردند.

1397-02-29