چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerسه انتصاب جدید در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
سه انتصاب جدید در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، صبح امروز، شنبه، 18 فروردین ماه 97، طی احکامی جداگانه، دکتر مریم شهبازی را به سمت رئیس اداره بازاریابی و تجاری سازی، دکتر صابر قنبری را به سمت سرپرست اداره همکاری های علمی و بین المللی و دکتر شهره آریایی نژاد را به سمت مسئول آموزش پژوهشگاه منصوب کرد.

• انتصاب دکتر شهبازی به عنوان رئیس اداره بازاریابی و تجاری سازی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر مریم شهبازی، عضو هیات علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، طی حکمی از سوی ریاست پژوهشگاه به عنوان رئیس اداره بازاریابی و تجاری سازی منصوب شد.

در حکم دکتر نیراعظم خوش خلق سیما خطاب به دکتر شهبازی آمده است: نظر به سوابق سرکار عالی به موجب این حکم، به مدت دو سال به سمت رئیس اداره بازاریابی و تجاری سازی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب می شوید.

در ادامه این حکم آمده است: امید است با توجه به راهبردهای کلان ملی در حوزه علم و فناوری و سیاست های وزارت متبوع و اتکال به الطاف خداوند متعال در انجام وظایف محوله با هماهنگی با واحد فناوری به شرح ذیل موفق و موید باشید:

1. فراهم سازی و ایجاد زمینه جهت تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگاه
  2. تبلیغات و بازاریابی منجر به عقد قرارداد فروش
  3. فراهم سازی زمینه معرفی محصولات و دانش فنی
  4. ترویج یافته های تحقیقاتی
  • انتصاب دکتر آریایی نژاد به عنوان مسئول آموزش

دکتر شهره آریایی نژاد، عضو هیات علمی پژوهشگاه، طی حکمی از سوی رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان مسئول آموزش پژوهشگاه منصوب شد.

در حکم دکتر نیراعظم خوش خلق سیما خطاب به دکتر آریایی نژاد آمده است: نظر به سوابق و تجربه سرکار عالی، بدین وسیله به مدت دو سال به عنوان مسئول آموزش پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب می شوید.

در ادامه این حکم آمده است: انتظار دارم با بهره گیری از تجارب و سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، اهداف دولت تدبیر و امید و مدنظر قرار دادن سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و پژوهشگاه در نیل به اهداف پژوهشگاه به ویژه اهداف زیر کوشا باشید:

• پیگیری ایجاد دوره های جدید تحصیلی مرتبط در زمینه تحصیلات تکمیلی
  • ایجاد ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی جهت برگزاری دوره های مشترک مقطع دار

همچنین در این حکم تصریح شده است: بدیهی است امور مربوط به آموزش ضمن خدمت کارکنان غیرهیات علمی کماکان زیرنظر مدیریت امور اداری انجام خواهد پذیرفت.

در انتهای این حکم آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از کلیه امکانات و توانمندی های پژوهشگاه و همکاری و همدلی سایر مدیران، روسای بخش های تحقیقاتی، موفق به توفیقات الهی باشید.

گفتنی است پیش از این دکتر مریم شهبازی، مسئولیت مدیریت آموزش پژوهشگاه را برعهده داشت.

• انتصاب دکتر قنبری به عنوان سرپرست اداره همکاری های علمی و بین المللی

طی حکمی از سوی ریاست پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر صابر قنبری به عنوان سرپرست اداره همکاری های علمی و بین المللی پژوهشگاه منصوب شد.

در حکم دکتر خوش خلق سیما خطاب به دکتر قنبری آمده است: نظر به تجربیات جنابعالی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان سرپرست اداره همکاری های علمی و بین المللی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب می شوید.

در ادامه این حکم ذکر شده است: امید دارم با عنایت حق تعالی در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق برنامه های دولت تدبیر و امید و ارتقای جایگاه ملی و بین المللی پژوهشگاه، موفق و سربلند باشید.

گفتنی است پیش از این، دکتر آریایی نژاد مسئولیت اداره همکاری های علمی و بین المللی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را برعهده داشت.

1397-01-18