جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید پروفسور هوساکاته از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
بازدید پروفسور هوساکاته از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

پروفسور مورتی هوساکاته، از محققان برجسته حوزه بیوتکنولوژی کشاورزی هند و عضو هیات علمی دانشگاه کارناتاکا، 12 اسفندماه 96 از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این بازدید، دکتر مرتضی خان احمدی، رئیس پژوهشکده متابولیت های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دکتر مرتضی ابراهیمی عضو هیات علمی این پژوهشکده، پروفسور نیرانجانا مورتی هوساکاته را همراهی می کردند.

بر اساس این گزارش، هوساکاته که روزهای سه شنبه و چهارشنبه، 8 و 9 اسفندماه 96، کارگاه آموزشی «تولید متابولیت های ثانویه به روش کشت ریشه نابجا» را در پژوهشکده متابولیت­ های ثانویه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در اصفهان برگزار کرده بود، 12 اسفندماه با حضور در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از آزمایشگاه ها و بخش های مختلف تحقیقاتی بازدید کرد و با دستاوردها و اقدامات مربوط به هر حوزه آشنا شد.

در این بازدید که از بخش های تحقیقاتی پژوهشگاه شامل فیزیولوژی مولکولی، کشت بافت و سلول، مهندسی ژنتیک و انتقال ژن، بیوتکنولوژی میکروبی، نانوتکنولوژی کشاورزی و زیست شناسی سامانه ها صورت گرفت، روسای بخش ها یا اعضای هیات علمی در هر بخش، توضیحات لازم را درباره اقدامات، امکانات و دستاوردهای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به این استاد دانشگاه و محقق کشور هندوستان ارائه کردند.

هوساکاته همچنین در بخش دیگری از این بازدید با حضور در گلخانه تراریخته، با فعالیت ها و اقدامات انجام شده در حوزه مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته آشنا شد.

گفتنی است پروفسور هوساکاته، استاد دانشگاه کارتاناکا در هند و از پژوهشگران برجسته در حوزه بیوتکنولوژی گیاهی و دارای ده ها مقاله معتبر در این زمینه و حوزه های مرتبط با بیوتکنولوژی کشاورزی است.

1396-12-12