logo jihad
logo jihad
پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبررسی زمینه های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی
بررسی زمینه های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی
بررسی زمینه های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی


بررسی زمینه های همکاری علمی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی


در نشست مشترک پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی، زمینه های همکاری های علمی و تحقیقاتی فیمابین بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و هیاتی از معاونان و مدیران بخش های مختلف پژوهشگاه، عصر شنبه، 14 بهمن ماه 96، طی نشستی در دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی  با حضور رئیس، معاون پژوهشی و جمعی از اعضای هیأت علمی این دانشکده، زمینه های همکاری های مشترک علمی و تحقیقاتی را بررسی کردند.

حل مشکلات کشاورزی با همکاری پژوهشگاه و دانشگاه

خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه طی سخنانی  در این نشست با اشاره به تحول جایگاه و نقش دانشگاه ها از محلی برای آموزش و تربیت نیروی انسانی به سمت دانشگاه کارآفرین، همکاری و ارتباط هر چه نزدیک تر دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را راهبردی موثر در هم افزایی توانمندی ها و موفقیت بیشتر آنها در انجام ماموریت ها عنوان و ابراز امیدواری کرد همکاری مشترک پژوهشگاه و دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی به حل مشکلات بخش کشاورزی کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: امروز در مسیر دستیابی به امنیت غذایی با چهار چالش در زمینه هزینه های تولید، تنش های محیطی، آلودگی محیط زیست و کمیت و کیفیت محصولات مواجهیم که پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در هر چهار حوزه ماموریت ها و برنامه های مشخصی را تعریف کرده است.

دعوت به بازدید از پژوهشگاه

دکتر حسینی سالکده معاون پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز با تاکید بر این که هدف پژوهشگاه از همکاری با دانشگاه، ورود تفکرات جدید در چارچوب نیازهای بخش کشاورزی است، اظهار داشت: پژوهشگاه تقریبا در تمام حوزه های فناوری زیستی به جز پژوهش روی انسان کار می کند و البته رویکرد و جهت گیری تحقیقات پژوهشگاه، رفع چالش ها و پاسخ به نیازهای بخش کشاورزی است.

وی افزود: با توجه به گستره و تنوع بالای حوزه های فعالیت پژوهشگاه از همکاران دانشکده دعوت می کنیم بازدیدی از بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه داشته باشند تا از نزدیک در جریان طرح ها و اولویت های تحقیقاتی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی قرار گیرند.

لزوم حضور بخش خصوصی از ابتدای پروژه های تحقیقاتی

دکتر پژمان آزادی، قائم مقام فناوری پژوهشگاه نیز با بیان اینکه هدف پژوهشگاه، سوق دادن تحقیقات به سمت تجاری سازی و مشتری محوری است، اظهار داشت: بر این اساس، طبق برنامه ریزی انجام شده حضور بخش خصوصی از ابتدای پروژه های تحقیقاتی پژوهشگاه الزامی است تا در نهایت حاصل هر تحقیق در خدمت رفع نیاز از بخش کشاورزی کشور باشد.

همکاری پژوهشگاه و دانشگاه در جهت اشتغال زایی دانش آموختگان

دکتر بابک ناخدا، رئیس بخش فیزیولوژی مولکولی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز در سخنانی با اشاره به جایگاه ویژه دانشگاه شهید بهشتی به عنوان یکی از بهترین دانشگاه های کشور در زمینه تربیت نیروی انسانی توانمند اظهار داشت: ایراد بزرگی که به دانشگاه ها وارد است تمرکز زیاد بر بحث آموزش است؛ به طوری که در حال حاضر مثلا در حوزه کشاورزی با حدود 150 هزار دانش آموخته بیکار مواجهیم که بسیاری از آنها توان اداره یک مزرعه یا حتی مشاوره دادن به کشاورزان را ندارند چون در دانشگاه صرفا آموزش دیده اند.

وی افزود: همکاری بین پژوهشگاه و دانشگاه کمک موثری به رفع کمبودها و نواقص آنهاست تا با هم افزایی توانمندی ها در نهایت دانش آموختگانی داشته باشیم که بتوانند با تاسیس شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها اشتغال زایی کنند.

لزوم تبادل اولویت ها و طرح ها در نشست های آتی

در ادامه این نشست پس از طرح دیدگاه ها و نظرات تعدادی از اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه، دکتر سعیدی، معاون پژوهشی دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی با تشکر از حضور رئیس پژوهشگاه و هیات همراه در دانشگاه و استقبال از دعوت پژوهشگاه برای بازدید و ادامه نشست های بررسی زمینه های همکاری های مشترک علمی تحقیقاتی اظهار داشت: امیدوارم در نشست بعدی که در پژوهشگاه برگزار می شود، اولویت ها و طرح های پیشنهادی  مبادله شود تا در خصوص حوزه ها و موارد طرح شده به طور تخصصی بحث و تبادل نظر کنیم.
 

در پایان این بازدید، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و هیات همراه از ساختمان جدید و آزمایشگاه های در حال احداث دانشکده علوم و فناوری های زیستی دانشگاه شهید بهشتی بازدید کردند.

1396-11-14
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,866 | بازدید امروز : 16