پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید جمعی از دانش آموزان ابتدایی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
بازدید جمعی از دانش آموزان ابتدایی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، روز سه شنبه، 3 بهمن ماه 96، پذیرای بیش از 30 نفر از دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی مدرسه سیدجمال اسدآبادی بود؛ دانش آموزانی که با بازدید از بخش های مختلف تحقیقاتی، با دستاوردها و اقدامات پژوهشگاه در عرصه فناوری های زیستی در کشاورزی آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این بازدید، دانش آموزان ابتدا با حضور در سالن آمفی تئاتر، فیلم تبلیغاتی پژوهشگاه که چکیده ای از دستاوردها و فناوری های در حال تجاری و تجاری سازی شده و برنامه های آینده را شامل می شد، مشاهده کردند. همچنین دکتر صالحی، عضو هیات علمی پژوهشگاه، توضیحاتی درباره فعالیت های پژوهشگاه و مفهوم بیوتکنولوژی کشاورزی برای دانش آموزان ارائه کرد.

سپس دانش آموزان از بخش های مختلف تحقیقاتی پژوهشگاه و آزمایشگاه ها، شامل مهندسی ژنتیک و ایمنی زیستی، فیزیولوژی مولکولی، بیوتکنولوژی میکروبی و زیست شناسی سامانه ها بازدید کردند و کارشناسان هر بخش، توضیحات لازم را به دانش آموزان ارائه دادند که بسیار موردتوجه ایشان قرار گرفت.

در همین رابطه، خانم آوج، دبیر و سرپرست دانش آموزان بازدیدکننده درباره هدف این بازدید گفت: آشنایی دانش آموزان با کارهای پژوهشی خصوصا در زمینه درس علوم، از جمله اهداف اصلی این بازدید است و توضیحات مناسبی برای دانش آموزان ارائه شد که در ارتقای علمی و درسی آنها موثر خواهد بود.

وی افزود: درس علوم از پایه اول ابتدایی به موضوعات کشاورزی و گیاهان پرداخته است اما اینکه دانش آموزان از نزدیک و در قالب چنین بازدیدهایی با مباحث مربوط به این حوزه آشنا شوند، به درک و تفهیم دروس به آنها و حتی به ارتقای دانش معلمان بسیار کمک می کند.

دبیر دبستان سیدجمال اسدآبادی درباره کیفیت بازدید و بخش هایی که بیشتر جالب توجه بوده، اظهار داشت: توضیحات دکتر صالحی هم برای دانش آموزان و هم برای اینجانب بسیار مفید بود. همچنین بخش های مختلف آزمایشگاهی به ویژه بخش زیست شناسی سامانه ها که دانش آموزان و کارشناسان به صورت پرسش و پاسخ، موارد را مطرح می کردند، ارزشمند بود ضمن اینکه تمام بخش ها، اطلاعات خوبی را در اختیار دانش آموزان قرار دادند.

آوج همچنین بازدید دانش آموزان مقطع متوسطه خصوصا در دروس زیست شناسی و مانند آن را از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی علاوه بر دانش آموزان ابتدایی، بسیار مهم و مفید توصیف کرد.

1396-11-03