شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید گروهی از دانش آموزان مجتمع ابتدایی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی
بازدید گروهی از دانش آموزان مجتمع ابتدایی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، امروز 19 دی ماه 96، پذیرای گروهی از دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی کرج بود که در بازدید از بخش های مختلف پژوهشگاه با شور و شوق و کنجکاوی کودکانه خود طراوتی بهاری را در بعد از ظهری زمستانی به پژوهشگاه بخشیدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانش آموزان کلاس ششم ابتدایی مدرسه دخترانه سید جمال الدین اسدآبادی کرج  در بدو ورود به روال برنامه های بازدیدی پژوهشگاه به تماشای فیلم معرفی پژوهشگاه نشستند و در ادامه از بخش های مهندسی ژنتیک، کشت بافت و فیزیولوژی گیاهی بازدید کردند که طی این بازدیدها ضمن توضیح فعالیتهای هر بخش از سوی کارشناسان و محققان مربوطه به سوالات مختلف  دانش آموزان پاسخ داده شد.

خانم باقری، معلم کلاس ششم که دانش آموزانش را در این بازدید همراهی می کرد در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی اظهار داشت: این بازدید در راستای درس مطالعات که در آن به مباحث کشاورزی هم پرداخته شده انجام می شود و هدف از آن، آشنایی عملی دانش آموزان با مراحل مختلف کشت محصولات کشاورزی، اشنایی با تکنیک ها و فناوری های جدید کشاورزی و همچنین ویژگی ها و مزایای محصولات تراریخته است.

وی اظهار داشت: انجام این قبیل بازدیدهای علمی کمکی موثر به آموزش پژوهش محور دانش آموزان است؛ امری که دانش آموزان را از محدوده آموزش های تئوری، مباحث کتاب و انجام تکالیف درسی خارج کرده و زمینه تقویت روحیه پژوهش و خلق ایده را در آنها فراهم می کند.

باقری خاطرنشان کرد: تبدیل نظام آموزشی از نمره ای به توصیفی این مزیت را داشته که توجه به پژوهش را بیشتر کرده است. در این راستا با توجه به ضعف امکانات آزمایشگاهی در مدارس که امکان آشنایی عملی دانش آموزان با مباحث درسی در مدرسه را نمی دهد بازدید از مراکز علمی و تحقیقاتی می تواند تا حدی خلاء موجود در این زمینه را پر کند.

وی در پایان از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی که زمینه خوبی را برای ارتباط هر چه بیشتر با دانش آموزان و مدارس فراهم کرده تشکر کرد.

1396-10-19
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها