logo jihad
logo jihad
جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerگزارش مشروح «جشنواره پژوهش» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: تقدیر از برگزیدگان با چاشنی دورهمی سفره شب یلدا
گزارش مشروح «جشنواره پژوهش» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: تقدیر از برگزیدگان با چاشنی دورهمی سفره شب یلدا
گزارش مشروح «جشنواره پژوهش» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: تقدیر از برگزیدگان با چاشنی دورهمی سفره شب یلدا

وداع خاطره انگیز با پاییز 

گزارش مشروح «جشنواره پژوهش» در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی: تقدیر از برگزیدگان با چاشنی دورهمی سفره شب یلدا

پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی عصر سه شنبه، 28 آذرماه 96 میزبان خانواده بزرگ پژوهشگاه در «جشنواره پژوهش و فناوری» به مناسبت هفته پژوهش بود؛ در این جشنواره، همکاران برگزیده در بخش های مختلف تحقیقاتی و اداری و برگزیدگان پژوهشکده های مناطق نیز معرفی شدند و کلیپ های متنوعی از دستاوردهای پژوهشی و فعالیت های پژوهشگاه در طول سال جاری به نمایش درآمد. قبل از این مراسم، مسابقه آشپزی و سفره شب یلدا در آستانه طولانی ترین شب سال در فضایی بسیار بانشاط برگزار شد و برگزیدگان این بخش نیز در جشنواره پژوهش تقدیر شدند تا با خاطره ای ماندگار، با فصل پاییز وداع کنند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این جشنواره که به همت روابط عمومی پژوهشگاه با مدیریت دکتر شهره آریایی نژاد برگزار شد، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه، دکتر سیدقاسم حسینی سالکده معاون پژوهشی، روسای بخش های تحقیقاتی، اعضای هیات علمی، مدیران و کارکنان بخش های مختلف، و جمع کثیری از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر حضور داشتند.  

  • دکتر خوش خلق سیما: لزوم ایجاد و تقویت اکوسیستم تجاری در پژوهشگاه

در افتتاحیه این مراسم، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با تقدیر از اقدامات روابط عمومی به خاطر برگزاری این مراسم و اظهار امیدواری برای تداوم این برنامه ها با ذکر این سوال که «چرا هفته پژوهش را جشن می گیریم»، اظهار داشت: هفته پژوهش در اذهان مردم خصوصا دولتمردان و سیاستگذاران ما می تواند این تفکر را ایجاد کند که تحقیق و پژوهش، عامل آبادانی شهر، استان و یک کشور است و اگر اقدامات ما بر اساس پژوهش باشد و نتایج آن را وارد حوزه های مختلف کنیم، می توانیم به آمال خود برسیم.

خوش خلق سیما تصریح کرد: یکی از مهم ترین منابع راهبردی در عصر فراصنعتی، پژوهش است و سرمایه گذاری در این امر، تقویت کننده استراتژی هر کشور است و از این طریق می توانیم وارد عرصه رقابت جهانی و رفاه ملی با توسعه دانایی محوری شویم.

وی افزود: اگر نگاهی گذرا به درآمدهای ملی کشورها داشته باشیم، متوجه خواهیم شد کشورهای صنعتی به این دلیل، جزء کشورهای پیشرفته هستند که در بخش تحقیقات، سرمایه گذاری و نتیجه پژوهش های خود را به ثروت تبدیل می کنند.

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان اینکه اگر بخواهیم خود را از وابستگی دولتی برهانیم و به ثروت فزاینده دست یابیم، باید پژوهش را تقویت کنیم، گفت: دانشگاه استنفورد، فقط 10 درصد بودجه خود را از دولت می گیرد و مابقی بودجه و دستاوردهایش در تولید ناخالص داخلی کشورش تاثیر می گذارد و امور دانشگاه را نیز پیش می برد چرا که پژوهش را به ثروت تبدیل کرده است.

خوش خلق سیما خاطرنشان کرد: ما محققان باید در جایگاهی که قرار داریم، تاثیرگذار شویم و این امر جز به وسیله ثروت آفرینی و کارآفرینی روی نمی دهد و زمانی می توانیم بگوییم اقتصاد ما دانش بنیان است که پژوهش، ثروت بیافریند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم ایجاد و تقویت «اکوسیستم تجاری» در کشور و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی اشاره و تاکید کرد: برای این منظور باید مقولاتی مانند تغییر سیاست ها و خط مشی ها، برنامه ریزی، کمیت و کیفیت نیروی انسانی، ساختارها و منابع اطلاع رسانی، و نیز مدیریت و تدوین آیین نامه های مشخص مدنظر قرار گیرد تا اکوسیستم تجاری شکل گیرد.

وی افزود: البته خوشبختانه از نظر منابع مالی در پژوهشگاه مشکلی نداریم و با همت شما محققان، همه ثروتمند خواهیم شد و بخش خصوصی هم در کنار ماست.

خوش خلق سیما در پایان اظهار داشت: در هفته پژوهش باید به این موضوع توجه کنیم که به جای سرمایه گذاری بر روی ساختمان ها، بر روی افکار سرمایه گذاری کنیم و این موضوع را در جامعه عینیت ببخشیم. تحقیق نباید فقط برای تحقیق باشد بلکه باید افکار، تحقیقات و نوآوری ها را از طریق شرکت در نمایشگاه ها، ابزارهای اطلاع رسانی و... به ثروت تبدیل کنیم و در نهایت در تولید ناخالص داخلی تاثیرگذار باشیم.

  • دکتر حسینی سالکده: تحقق اهداف؛ «خیلی دور، خیلی نزدیک»

در ادامه بخش افتتاحیه جشنواره پژوهش، حسینی سالکده معاون پژوهشی پژوهشگاه ضمن تشکر از روابط عمومی،  و نیز بخش های امور اداری و پشتیبانی، خدماتی، تحقیقاتی و اقدامات انجام شده در طول یک سال گذشته، و تقدیر از همکاران در مسابقه آشپزی سفره شب یلدا به مزاح گفت: اگر ما علاوه بر پژوهشکده، هنرکده هم می شدیم، به بسیاری از اهداف خود می رسیدیم!

حسینی سالکده با استفاده از عنوان فیلم سینمایی معروف «خیلی دور، خیلی نزدیک»، و با بیان اینکه ما در تحقق اهداف مان، هم خیلی دور هستیم و هم خیلی نزدیک، اظهار داشت: دور هستیم چون اهداف بسیار بزرگی داریم و نزدیک هستیم چون دستاوردهای بسیار خوبی داشته ایم مانند پروژه هایی که در مرز دانش و فناوری قرار دارند.

وی افزود: در دو ماه آینده از ایده ها و ظرفیت های شما بیشتر استفاده خواهیم کرد تا در برنامه های چندساله آنها را به کار گیریم.

معاون پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ضمن تشکر از ریاست پژوهشگاه برای ایجاد فضایی که محققان پژوهشگاه بتوانند ایده های خود را تبدیل به ثروت کنند، تصریح کرد: برخلاف بسیاری از نهادها که با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کنند، خوشبختانه پژوهشگاه در این زمینه موفق عمل کرده است.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد که پژوهشگاه بتواند با همت شما محققان، اقدامات و دستاوردهای پژوهشگاه را در قالب نمایشگاه ها و... اطلاع رسانی کند از این رو، اطلاع رسانی پژوهشی ما باید تقویت شود.

  • تقدیر از همکاران برگزیده

در این مراسم، همچنین از همکاران برگزیده پژوهشگاه در بخش های مختلف با اهدای لوح سپاس و جایزه نقدی، تقدیر شد. اسامی تقدیرشوندگان در جشنواره پژوهش به شرح زیر است:

  • دکتر حسن رهنما، همکار برگزیده در بخش ژنتیک و نیز عضو هیات علمی برگزیده
  • معصومه نوروزی، بخش نانوتکنولوژی
  • سپیده اکبری والا، بخش بیوتکنولوژی میکروبی
  • منظر حیدری، بخش زیست شناسی سامانه ها
  • محمد فتحی، بخش فیزیولوژی مولکولی
  • زهراسادات حسینی، بخش کشت بافت و سلول
  • ریحانه گلابچیان، بخش ریاست (و انتقال فناوری)
  • رزا باقری زنوز، امور اداری
  • حمید زبردست، امور مالی

همچنین همکاران زیر در پژوهشکده های مناطق وابسته به پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به عنوان همکار برگزیده معرفی شدند:

  • سحر محمدی، پژوهشکده بیوتکنولوژی جانوری (در رشت)
  • اکبر زرشناس، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی (در تبریز)
  • علی جلالی، پژوهشکده متابولیت های ثانویه (در اصفهان)
  • احمد عباس پوران، مدیریت بیوتکنولوژی منطقه شرق و شمال شرق کشور (در مشهد)

 

  • دورهمی صمیمانه با  مسابقه آشپزی و سفره شب یلدا

در ادامه این مراسم قرار بود از برگزیدگان مسابقه آشپزی سفره شب یلدا تقدیر شود که بنا به اظهارات رئیس پژوهشگاه، تمام میزهای تزئین شده از انواع غذاها و خوراکی های لذیذ از نظر معیارهای مشخص شده، حایز رتبه برگزیده و قابل تقدیر هستند. از این رو، تمام شرکت کنندگان در بخش های تحقیقاتی و اداری- پشتیبانی تقدیر شدند. گفتنی است پیش از آغاز این مراسم، مسابقه آشپزی سفره شب یلدا با استقبال و بازدید گسترده اعضای پژوهشگاه و برخی از خانواده های آنان در فضایی بسیار شورانگیز و پرنشاط برگزار شد و انواع سنت ها و غذاهای مرتبط با شب یلدا از فرهنگ های متفاوت در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.

  • کلیپ های جذاب از دریچه دوربین روابط عمومی

پخش کلیپ های متنوع، متفاوت و جذاب درباره دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه، هفته پژوهش، دانشجویان پژوهشگاه، درهای باز (open day)، روابط عمومی از دریچه دوربین و سفره شب یلدا (مسابقه آشپزی) که به همت روابط عمومی پژوهشگاه تهیه و تدوین شده بود، از دیگر قسمت های ویژه این جشنواره بود که با استقبال بسیار زیاد حاضران همراه شد.

  • اختتامیه: از فال حافظ تا عکس یادگاری

همچنین در پایان مراسم، مهین حیدری، مجری برنامه و از همکاران روابط عمومی با اشاره به فال حافظ به عنوان یکی از سنت های شب یلدا، فال های حافظ را بین حاضران توزیع و برای تمامی کارکنان پژوهشگاه، بهترین ها را آرزو کرد. عکس یادگاری از تمامی حاضران در مراسم جشنواره پژوهش در جلوی ورودی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی توسط سینا معتمدراد از دیگر همکاران روابط عمومی پایان بخش این مراسم به یادماندنی بود.

 

تهیه و تنظیم: سعید میرشاهی

عکس: سینا معتمدراد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1396-09-28
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 518,919 | بازدید امروز : 12