چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدکتر خوش خلق سیما با حکم معاون اول رئیس جمهور، دبیر و سخنگوی شورای ملی ایمنی زیستی شد

دکتر اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهوری، طی حکمی دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی را به عنوان دبیر و سخنگوی شورای ملی ایمنی زیستی منصوب کرد.

در متن این حکم که در تاریخ 14/9/96 و با شماره نامه 108887 از طرف معاون اول رئیس جمهوری صادر شده، آمده است:

"سرکار خانم دکتر نیر اعظم خوش خلق سیما
رئیس دبیرخانه شورای ملی ایمنی زیستی
نظر به تجارب و شایستگی سرکار عالی و بنا به پیشنهاد معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تصویب در هشتمین جلسه شورای ملی ایمنی زیستی مورخ 15/8/96 به موجب این حکم به عنوان دبیر و سخنگوی شورای ملی ایمنی زیستی منصوب می شوید.
توفیق شما را در انجام وظایف محوله از ایزد منان خواستارم.
اسحاق جهانگیری
معاون اول رئیس جمهور
و رئیس شورای ملی ایمنی زیستی"

گفتنی است دکتر خوش خلق سیما رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و مشاور سازمان حفاظت محیط زیست در امور فناوری و بیوتکنولوژی است که در حال حاضر ریاست دبیرخانه شورای ملی ایمنی زیستی را نیز برعهده دارد. وی دانشیار و رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دارای دکترای فیزیولوژی گیاهی از دانشگاه هیروشیمای ژاپن در سال 77 و صاحب بیش از 120 مقاله علمی در نشریات معتبر داخلی، بین المللی و سمینارهای داخلی و خارجی است.
از سوابق خوش خلق سیما، می توان به عضو هیات علمی بخش فیزیولوژی مولکولی پژوهشکده بیوتکنولوی کشاورزی از سال 1378 تاکنون، معاون و قائم مقام پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی (1379 تا 1384)، قائم مقام پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی (1392 تا مهرماه 1394) مشاور معاون وزیر و رییس دبیرخانه های هیئت های ممیزه و امنای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (1392تا مهرماه 1394)، سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی (از مهرماه 1394 تا آذرماه 1394) و رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، از آذرماه 1394 تاکنون اشاره کرد.
وی همچنین عضویت در شورای سیاستگذاری امور زنان و خانواده وزارت علوم، عضویت در شورای علمی جایزه زنان در علم و مسئولیت کمیته کشاورزی و صنایع غذایی را نیز در کارنامه خود دارد.

1396-09-19
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها