پنج شنبه 09 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerچهارمین شماره از خبرنامه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ویژه دی ماه 1395 منتشر شد. 95/11/4

خبر نامه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی،که به تازگی کمیسیون انتشارات دولتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتشار آن را بلامانع اعلام نموده است، در سال 1395 با رویکرد شرح وقایع خبری مرتبط با مرکز و پژوهشکده­های منطقه­ای 4 گانه و با هدف نشر و گسترش دانش بیوتکنولوژی کشاورزی آغاز به کار کرده است. از آنجایی که بیوتکنولوژی کشاورزی در ایران عمری حدود 30 سال دارد مستلزم آن است که تلاش برای ارتقا، تبیین و ترویج این دانش نوین در کشور توسط محققان، دانشجویان، اساتید دانشگاه­ها در رسانه­ها، مطبوعات و سایر موسسات تحقیقاتی صورت گیرد. در همین راستا خبرنامه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ابزاریست برای اطلاع رسانی به مخاطبان خاص با علایق مشترک درباره رویداد­ها، گزارش­ها و اخبار مرتبط با موضوع بیوتکنولوژی کشاورزی که همواره از ارائه نظرات و دریافت مطالب مرتبط با  این حوزه توسط مخاطبان استقبال می­نماید. در چهارمین شماره از این خبرنامه که بصورت فصل­نامه تنظیم می­شود، وقایع اتفاقیه در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی همراه با انتشار مقالات علمی توسط محققان و اعضای هیأت علمی از محوریت اصلی این خبرنامه هستند.

در این شماره از خبرنامه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی می خوانیم: افتتاح ساختمان پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور( رشت)، بازدید دکتر نوبخت معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه از پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منطقه شمال کشور، نشست دکتر کولیوند نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با مدیران پژوهشکده، بازدید مهندس طهماسبی معاون وزیر در امور باغبانی، بازدید دکتر زند معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی از ساختمان در حال احداث پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کرج، انتصاب دکتر ابوالقاسم محمدی به سمت مشاور رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، معرفی پژوهشگران برتر، انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه زنجان، برگزاری سومین جشنواره دانش آموزی زیست فناوری با حضور فعال پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی و نهایتا برگزاری کارگاه های آموزشی و بازدید های خارجی، دانشجویی و دانش آموزی، اخبار علمی روز دنیا در زمینه بیوتکنولوژی کشاورزی.

لازم به ذکر است هیأت تحریریه خبرنامه از علاقه­مندان و محققان عرصه بیوتکنولوژی کشاورزی دعوت می­نماید که با تکمیل فرم عضویت و اشتراک در خبرنامه مطالب و اخبار خود را به نشانی Newsletter@abrii.ac.ir ارسال نمایند.

جهت مشاهده سومین شماره خبرنامه پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی می توانید به پایگاه اطلاع رسانی این پژوهشکده به نشانی www.abrii.ac.ir  در قسمت اخبار مراجعه نمایید.

95/11/4

1395-11-30