پنج شنبه 06  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerمعاون رئیس جمهوری: پژوهش و فناوری سهم ویژه ای در بودجه سال آینده خواهد داشت
معاون رئیس جمهوری: پژوهش و فناوری سهم ویژه ای در بودجه سال آینده خواهد داشت

حضور پررنگ پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نمایشگاه هفته پژوهش استان البرز

معاون رئیس جمهوری: پژوهش و فناوری سهم ویژه ای در بودجه سال آینده خواهد داشت

در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز که عصر شنبه، چهارم آذرماه با حضور دکتر محمدباقر نوبخت، معاون رئیس جمهوری در محل دانشگاه پیام نور استان البرز افتتاح شد، پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود، حضور یافته است. در نخستین روز این نمایشگاه، مقامات مختلف از جمله دکتر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، دکتر محمدعلی نجفی استاندار البرز، دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی رئیس دانشگاه پیام نور و برخی دیگر از مسئولان از غرفه پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر محمدباقر نوبخت در افتتاحیه نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز که با حضور استاندار البرز، رئیس دانشگاه پیام نور و معاونان این دانشگاه و مسئولان ارشد استانی در دانشگاه پیام‌نور برگزار شد، اظهار داشت: دولت دوازدهم حمایت زیادی از بحث علم، تولید دانش و طرح های پژوهشی دارد که این مهم در سهم ویژه این بخش در بودجه سال آینده مشخص خواهد شد کما اینکه با فرارسیدن هفته پژوهش فرصت عرضه نمایش توانایی‌های علمی در کشور ایجاد می‌شود و طرح‌های پژوهشی در بودجه دولت پیش بینی و حمایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: درگذشته بر این باور بودیم که توسعه کشور تنها از طریق رشد اقتصادی و تولید ثروت حاصل می‌شود، ولی در سال های اخیر موضوع توسعه انسانی مورد توجه قرار گرفته چرا که کشوری که قادر به توسعه و رشد درزمینه تخصص انسانی باشد می‌تواند پیشرفت همه‌جانبه را نیز درک کند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تصریح کرد: توسعه کشور موتور محرکه‌ای دارد که این موتور محرکه رشد دانش‌بنیان و پژوهش محور در جامعه است به همین منظور و بدون شک افزایش فعالیت‌های پژوهشی به اختراعات و اکتشافات ویژه‌ای در جامعه ختم می‌شود.

پژوهش و فناوری، اساس کشور است

وی با اشاره به دستاوردهای عرضه شده در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز گفت: در این نمایشگاه اختراعات، اکتشافات و دستاوردهای علمی ای عرضه شده که مایه امیدواری است.

محمد علی نجفی، استاندار البرز هم طی سخنانی در آیین افتتاح نمایشگاه گفت: بی تردید برگزاری چنین نمایشگاه هایی باعث رشد و توسعه توان علمی کشور می شود و به تحقق اهداف پیش بینی شده در این حوزه کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه پژوهش و فناوری اساس کشور است و امروز دیگر زمان تقلید کورکورانه نیست، گفت: در تمامی حوزه ها از سیاست تا اقتصاد و دین نیازمند پژوهش هستیم و در استان البرز به عنوان قطب علم و فناوری کشور، پژوهش اساس کار است.

وی با تقدیر از حضور دکتر نوبخت در افتتاحیه نمایشگاه گفت: ایشان ارشادات کلانی در زمینه مسائل اعتباری، تنگناها، فناوری، شرکت های دانش بنیان و... داشته اند که استفاده کرده ایم.

استاندار البرز ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه پیام نور، از حضور همه فعالان هفته پژوهش و اعضای کمیته های پژوهش و دانشگاه ها نیز قدردانی کرد و گفت: پژوهش، اساس کار ما است و بدون پژوهش رشد نخواهیم کرد.

ایجاد 36 شرکت دانش بنیان در دانشگاه پیام نور

دکتر علی اصغر رستمی رییس دانشگاه پیام نور هم در سخنانی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور است اظهار داشت: در حال حاضر نسل آموزش محور، پژوهش محور و کارآفرین محور جزو سرفصل‌های آموزشی قرارگرفته و باید استعدادسنجی و نیازسنجی در کشور مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: 36 شرکت دانش‌بنیان در سطح کشور در این دانشگاه راه‌اندازی شده و همچنین 10 مرکز نوآوری نیز در این دانشگاه فعال‌شده است.

رئیس دانشگاه پیام نور در ادامه خاطرنشان کرد: بر تولید محتوای دیجیتال تمرکز کرده‌ایم و سعی داریم این بخش را توسعه بخشیم. همچنین در حوزه بین‌الملل نیز فعالیت داریم و به نحو شایسته فعالیت خود را ادامه خواهیم داد.

در چهارمین نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان البرز که تا دهم آذرماه جاری در محل دانشگاه پیام نور استان البرز ادامه دارد در فضایی بالغ بر دو هزار و 700 متر مربع و در قالب 350 غرفه بیش از 600 دستاورد و طرح پژوهشی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است و پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی نیز با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری خود، پذیرای عموم علاقه مندان است.

1396-09-05