logo jihad
logo jihad
شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerرییس پژوهشگاه: طرح های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی باید در افزایش تولید ناخالص داخلی موثر باشند
رییس پژوهشگاه: طرح های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی باید در افزایش تولید ناخالص داخلی موثر باشند
رییس پژوهشگاه: طرح های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی باید در افزایش تولید ناخالص داخلی موثر باشند

                                       رییس پژوهشگاه:
طرح های پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی باید در افزایش تولید ناخالص داخلی موثر باشند 


رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با اعلام رشد 210 درصدی طرح های کاربردی از کل پروژه های پژوهشگاه در سال های اخیر تاکید کرد: هدف همه تحقیقات پژوهشگاه اثرگذاری در تولید ناخالص داخلی است.


به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما که در هنگام بازدید دکتر سعید جلیلی، نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و هیات همراه از پژوهشگاه سخن می گفت با تقدیر از حضور دلگرم کننده و دقت نظر، علاقه و سعه صدر دکتر جلیلی که حدود 9 ساعت را به بازدید از بخش های مختلف تحقیقاتی و گفت و گو با اعضای هیات علمی و محققان پژوهشگاه اختصاص داد، اظهار داشت: تمام طرح های پژوهشی پژوهشگاه باید در زمان اجرا یا در آینده مشتری داشته باشند یا هزینه اجرای آنها توسط افراد یا شرکت ها پرداخت شود.
وی با بیان این که حفظ محیط زیست از اصول فعالیت های پژوهشگاه است، اظهار داشت: تامین امنیت غذایی در بعد کمی و کیفی که هدف اصلی پژوهشگاه است با تاکید بر شاخص های زیست محیطی دنبال می شود.
مجری برنامه جامع کشاورزی هالوفیتی (سالیکورنیا) در ادامه در خصوص این طرح گفت:  هدف این طرح، اصلاح ملکولی و اهلی سازی ذخایر ژنتیکی گیاهان هالوفیت (شورپسند) است تا بتوان در زمین هایی که از لحاظ میزان شوری و کمبود آب امکان کشاورزی در آنها وجود ندارد، کشاورزی کرد.
وی خاطرنشان  کرد: از جمله مناطقی که صرفا کشت گیاهان شورپسند مثل سالیکورنیا در آنها میسر است اراضی خشک پیرامون دریاچه ارومیه است که با کشت این گیاهان، ضمن کمک به معیشت کشاورزان منطقه می توان از ایجاد ریزگردها و پراکنده شدن نمک در مناطق پیرامون دریاچه پیشگیری کرد.
به گفته خوش خلق سیما، گیاه سالیکورنیا در تولید علوفه مورد نیاز دام ها، تولید روغن خوراکی باکیفیت، سوخت زیستی، استفاده از کنجاله در تغذیه طیور و حتی پالایش زیستی فلزات سنگین و آلاینده های نفتی خاک، کارایی دارد.

1396-07-28
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 521,704 | بازدید امروز : 87