شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدکتر جلیلی: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از زرادخانه های قدرت کشور است
دکتر جلیلی: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از زرادخانه های قدرت کشور است

دکتر جلیلی:
پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از زرادخانه های قدرت کشور است

دکتر سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی روز پنج شنبه، 27 مهرماه 96  از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در ابتدای این بازدید که بیش از  9 ساعت به طول انجامید معاون پژوهشی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نشستی با حضور رییس پژوهشگاه، معاونان و روسای بخش های مختلف تحقیقاتی  پژوهشگاه گزارشی در خصوص فعالیت ها و دستاوردهای تحقیقاتی پژوهشگاه در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی کشاورزی ارائه داد. در ادامه دکتر جلیلی و هیات همراه با حضور در بخش های مختلف پژوهشگاه از نزدیک با روند فعالیت ها، دستاوردها و طرح های تحقیقاتی در حال اجرا آشنا شدند و در هر بخش توضیحات لازم توسط اعضای هیات علمی و محققان پژوهشگاه ارائه شد.
در ادامه دکتر جلیلی و همراهان در نشستی با ریاست و معاونان و مدیران پژوهشگاه با تقدیر از موفقیت ها، اقدامات و برنامه های پژوهشکده به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند. بازدید از پروژه در حال اجرای ساختمان جدید پژوهشگاه و مجموعه گلخانه گیاهان تراریخته پژوهشگاه از دیگر برنامه های این بازدید بود.
دکتر جلیلی پس از بازدید از بخش های تحقیقاتی پژوهشگاه طی سخنانی با ابراز خرسندی از تلاش ها و دستاوردهای  پژوهشگاه، این دستاوردها را از ثمرات انقلاب اسلامی دانست و گفت: غرب می داند که ایران در عرصه های مختلف علمی در حال بالندگی است و پس از استقلال سیاسی در حال دستیابی به استقلال علمی و نهایتا استقلال اقتصادی است. در این روند  مراکزی همچون پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی از زرادخانه های قدرت کشورند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی خاطرنشان کرد: غرب همچنان که در بحث هسته ای به بهانه نگرانی از دستیابی ایران به سلاح هسته ای می کوشد که مانع پیشرفت کشور شود، در سایر عرصه ها از جمله بیوتکنولوژی کشاورزی هم سعی دارد سد راه پیشرفت علمی ما شود.

دکتر جلیلی در پایان با اشاره به این که در بحث هسته ای دشمنان به هر حربه ای از جمله ترور ناجوانمردانه دانشمندان جوان کشور هم دست زدند، اظهار داشت: ترور صرفا فیزیکی نیست و چه بسا در زمینه هایی مثل زیست فناوری دشمن به دلسرد کردن دانشمندان و محققان کشور متوسل شود.

مشروح گزارش این بازدید  و سخنان دکتر جلیلی و مسوولان پژوهشگاه متعاقبا منتشر خواهد شد.

1396-07-28