logo jihad
logo jihad
چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerآموزش های تخصصی، رکن اساسی موفقیت کارکنان است
آموزش های تخصصی، رکن اساسی موفقیت کارکنان است
آموزش های تخصصی، رکن اساسی موفقیت کارکنان است

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی در جمع اعضا و کارکنان اداری:

آموزش های تخصصی، رکن اساسی موفقیت کارکنان است

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: از مجموع حدود 2200 عضو هیات علمی در موسسات وابسته به وزارت جهاد کشاورزی، 47 نفر عضو هیات علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی هستند اما علیرغم اینکه ما تنها دو درصد از این اعضای هیات علمی را تشکیل می دهیم، در ارزیابی سال گذشته، رتبه های برتر و در اغلب شاخص ها، از جمله اداری، رتبه نخست را کسب کردیم و همواره تحسین شده ایم.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما در نشست صمیمانه در جمع اعضا و کارکنان غیر هیات علمی پژوهشکده (اداری، مالی، آموزش، خدمات، روابط عمومی، حراست و...) که 25 مهرماه در بخش اداری پژوهشکده برگزار شد، آموزش را رکن اساسی موفقیت کارکنان عنوان کرد و اظهار داشت: کارکنان پژوهشکده باید سالانه 80 ساعت آموزش تخصصی فرابگیرند.

وی با تاکید بر لزوم صرفه جویی و استفاده بهینه از ساعات کاری گفت: در این رابطه، حقوق و مزایا باید متناسب با حجم کاری باشد و ارزش اقدامات خالصانه و ارزشمند همکاران بخش اداری مدنظر قرار گیرد.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با بیان اینکه بخش اداری- مالی، پشتیبان بخش علمی پژوهشکده است، و حضور مدیریت جدید در این بخش، احساس اطمینان ایجاد کرده، خطاب به سرپرست امور اداری و پشتیبانی تاکید کرد: برای پیشبرد برنامه ها از خرد جمعی همکاران بخش اداری در قالب تشکیل کمیته های کاری استفاده نمایید.

خوش خلق سیما با اشاره به اینکه نظارت و ارزشیابی اقدامات بسیار لازم و در بهبود عملکرد افراد موثر است، افزود: یکی از آسیب های نظام های اداری از جمله پژوهشکده، بوروکراسی های اداری است که این امر باید با ساماندهی برنامه ها و بهبود سیستم ها کاهش یابد.

در این جلسه، همچنین دکتر فواد مرادی، عضو هیات علمی پژوهشکده و سرپرست جدید امور اداری و پشتیبانی که از حدود دو ماه گذشته به این سمت منصوب شده است، با تقدیر از اقدامات و فعالیت های تمامی همکاران بخش اداری پژوهشکده اظهار داشت: حضور اینجانب از بخش علمی در امور اداری، به عنوان پل ارتباطی بین این دو بخش است و امیدوارم با همراهی تمامی همکاران، خدمات و حمایت های لازم را در جهت اتصال بخش های علمی و اداری، تداوم بخشیم.

وی همچنین بر کاهش هزینه ها و افزایش کارایی به عنوان دو عامل مهم در موفقیت بخش اداری پژوهشکده اشاره و خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم با کاهش بوروکراسی های سازمانی، امور اداری را در پژوهشکده، تسریع و تسهیل نماییم و به این منظور باید وظایف بخش ها و واحدهای مختلف و هر یک از همکاران به طور مشخص تعریف شود.

مرادی با تاکید بر اهمیت نظرات و پیشنهادها برای اصلاح و بهبود عملکردها تصریح کرد: تمامی همکاران می توانند از طریق نظام پیشنهادها، نظرات، دیدگاه ها و انتقادات خود را برای افزایش بازدهی و اثربخشی مجموعه ارائه نمایند.

در ادامه این نشست صمیمانه، حمید قربانی، مدیر امور مالی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی نیز با تبریک ارتقای «پژوهشکده» به «پژوهشگاه» که با تلاش ویژه ریاست مجموعه، محقق شده است، از راه اندازی و ایجاد «شبکه دولت» در امور مالی پژوهشکده خبر داد و گفت: با ایجاد این سیستم، ارتباط با وزارتخانه ها و موسسات دولتی تسهیل می شود و این امر در امور مالی و حسابرسی، اتفاق خوبی است.

وی همچنین بر لزوم ایجاد آموزش های تخصصی برای همکاران بخش های اداری تاکید کرد و اظهار داشت: حسابرسی سال 95 پژوهشکده انجام شده و گزارش آن در جلسات رسمی آینده، ارائه خواهد شد.

در این جلسه که بیش از دو ساعت به طول انجامید، کارشناسان و تمامی اعضای حاضر در بخش اداری، مالی، آموزش، حراست، خدمات، روابط عمومی و... نظرات، پیشنهادها و درخواست های خود را در زمینه امور رفاهی، اداری، ارتقای کارکنان، ارتباط صمیمانه تر بین پرسنل و مدیریت مجموعه از طریق برگزاری مراسم و مناسبت های ویژه مطرح کردند و مقرر شد بعد از بررسی و تصویب این پیشنهادها در شورای اداری، برای تحقق آن، اقدامات لازم صورت گیرد.

عکس: سینا معتمدراد

 

 

 

 

 

 

1396-07-25
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها

  • آخرین اخبار
  • آخرین مقالات
faq
©  تمامی حقوق برای پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی محفوظ است. طراحی شده توسط طراحی سایت داتک
بازدید کل : 522,756 | بازدید امروز : 70