جمعه 10 فروردین 1403
dividerآرشیو اخبارdividerموفقیت پژوهشکده در گرو خروجی محصولات و اطلاع رسانی مناسب آنهاست
موفقیت پژوهشکده در گرو خروجی محصولات و اطلاع رسانی مناسب آنهاست

دکتر خوش خلق سیما در جمع اعضای بخش فیزیولوژی مولکولی:

موفقیت پژوهشکده در گرو خروجی محصولات و اطلاع رسانی مناسب آنهاست

نشست صمیمانه رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان بخش فیزیولوژی مولکولی در محل آزمایشگاه این بخش، 24 مهرماه 96 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، در این نشست، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما با بیان اینکه اقدامات دکتر ناخدا به عنوان رئیس بخش فیزیولوژی مولکولی در حوزه توسعه ارتباطات با شرکت ها، موسسات و سازمان های بین المللی و تحقیقاتی قابل تقدیر است، گفت: خوشبختانه پژوهشکده در بین تمام موسسات وزارت جهاد کشاورزی مقام آفرین بوده و بهترین رتبه های علمی را به خود اختصاص داده و این امر، مرهون تلاش های محققان و اجرای پروژه های تحقیقاتی ارزشمند است.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با تقدیر از اقدامات انجام شده برای برگزاری نمایشگاه زیست فناوری و حضور موثر پژوهشکده اعم از روابط عمومی و بخش های علمی در این نمایشگاه و نتایج ارزشمند حاصل از آن، اظهار داشت: ما باید تلاش کنیم دستاوردها و محصولات پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی را به خوبی پرزنت، معرفی و اطلاع رسانی کنیم چرا که موفقیت ما در گرو خروجی های ماست.

وی همچنین به اهمیت آموزش و مشارکت کارکنان غیر هیات علمی علاوه بر اعضای هیات علمی در بخش های مختلف علمی اشاره و تاکید کرد: در این رابطه، کارشناسان هم باید آموزش تخصصی ببینند و هم در سمینارهای بین المللی شرکت کنند و گزارش دهند. در همین زمینه، موضوع آموزش کارکنان غیر هیات علمی، از بخش آموزش به بخش اداری پژوهشکده منتقل شده است.

خوش خلق سیما با تایید برخی کمبودهای مطرح شده در بخش فیزیولوژی مولکولی از سوی اعضای هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان گفت: با توجه به کمبود فضای گلخانه در پژوهشکده، ما نیازمند انعقاد قرارداد با گلخانه آماده در خارج از پژوهشکده هستیم که امیدوارم رئیس بخش این موضوع را پیگیری کند. همچنین باید در خریداری تجهیزات از جمله مواد شیمیایی تسریع صورت گیرد و در مجموع آزمایشگاه فیزیولوژی مولکولی باید جزء مجهزترین آزمایشگاه ها باشد.

در این جلسه، همچنین دکتر بابک ناخدا، رئیس بخش فیزیولوژی مولکولی با تشریح اقدامات و دستاوردهای انجام شده در این بخش به حضور موثر اعضای هیات علمی در سمینارهای علمی بین المللی و انتشار مقالات معتبر پژوهشی در طول سال جاری اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارشناسان نیز به ارائه طرح ها و پروژه های تحقیقاتی ترغیب شده اند تا این امر، منجر به ارتقای سطح علمی تمامی همکاران در این بخش شود.

وی اظهار داشت: توسعه ارتباطات با موسسات تحقیقاتی بین المللی از جمله ایکریسات و بازدید آنها از پژوهشکده از دیگر اقدامات و فعالیت های انجام شده است.

ناخدا با بیان اینکه بخش فیزیولوژی مولکولی با دیگر بخش های علمی پژوهشکده، همکاری خوب و موثری دارد و بسیاری از تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی را در اختیار بخش های مختلف قرار می دهد، اظهار امیدواری کرد که سایر بخش های تحقیقاتی پژوهشکده نیز این تعامل را داشته باشند و این ارتباط، دوسویه باشد.

سایر اعضای هیات علمی و محققان حاضر در این جلسه، از جمله دکتر مریم شهبازی، دکتر فواد مرادی، دکتر هداوند، و نیز کارشناسان و دانشجویان نیز در این نشست صمیمانه، نظرات خود را درباره مشکلات و چالش های موجود در زمینه های تخصصی، خصوصا کمبود امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی، مسائل رفاهی و اداری مطرح کردند و رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی نیز قول داد مشکلات مطرح شده را تا زمان مرتفع شدن آن، پیگیری نماید.

عکس: سینا معتمدراد

1396-07-24