پنج شنبه 10 اسفند 1402
dividerآرشیو اخبارdividerبازدید جمعی از نخبگان از پژوهشگاه
بازدید جمعی از نخبگان از پژوهشگاه

هیئتی مشتمل بر حدود ٣٠ نفر از نخبگان و دانشجویان برتر دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران روز شنبه ۱۴ بهمن ماه همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، در این بازدید که به همت ستاد جوانان و نخبگان وزارت جهاد کشاورزی و در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری در خصوص استفاده از ظرفیت نخبگانی و ضرورت آشنایی هرچه بیشتر نخبگان با موسسات تحقیقات کشاورزی صورت گرفت نخبگان همچنین از موسسات تحقیقاتی فنی و مهندسی کشاورزی، اصلاح و تهیه نهال و بذر و مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) و منابع طبیعی بازدید کردند. هیئت نخبگانی طی بازدید از پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با حضور در بخش‌های مختلف تحقیقاتی با توضیحات روسای بخش‌ها و اعضای هیئت علمی از نزدیک با تازه ترین دستاوردها و فعالیت‌های هر بخش آشنا شدند.

1402-11-14