چهارشنبه 05  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerدستاوردهای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، موجب تحسین همگان است
دستاوردهای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، موجب تحسین همگان است

رئیس پژوهشکده در جمع اعضای بخش کشت بافت و سلول:

دستاوردهای پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، موجب تحسین همگان است

جلسه صمیمانه رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با اعضای هیئت علمی، کارشناسان و دانشجویان بخش کشت بافت و سلول، 19 مهرماه برگزار شد و مشکلات و چالش های این بخش، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، با تاکید بر اهمیت رعایت مسائل اخلاقی در پژوهشکده، از ارزیابی و نظارت جدی بر اقدامات بخش های مختلف از آبان ماه امسال خبر داد و گفت: ارائه دستاوردهای پژوهشکده در مجامع مختلف از سوی اینجانب به عنوان سخنگو و نماینده شما، با تحسین همگان مواجه شده و این موضوع، باعث افتخار است.

وی با تشریح برخی از مهم ترین اقدامات انجام شده طی مدیریت خود در دو سال گذشته اظهار داشت: در این مدت، بودجه پژوهشکده شش برابر شد. همچنین از سال 83 به بعد، تمام مجموعه، به دنبال ارتقای پژوهشکده به «پژوهشگاه» بودند که این موضوع، به تازگی محقق شده است. علاوه بر این، حضور رئیس جمهوری و بازدید از پژوهشکده نیز از دیگر فعالیت های انجام شده در مدت دو سال گذشته بوده است.

خوش خلق سیما تاکید کرد: در ارزیابی آخر سال گذشته از موسسات تحقیقات کشاورزی، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با حدود 50 عضو هیات علمی، در بسیاری شاخص ها، رتبه اول را به خود اختصاص داده است.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی افزود: روسای بخش های علمی پژوهشکده، موظف هستند با پیگیری های مستمر، تمهیدات لازم را برای مجموعه خود اعم از کارشناسان، دانشجویان و... فراهم کنند.

در این جلسه که دکتر مهران عنایتی شریعت پناهی، رئیس بخش کشت بافت و سلول، دکتر رضا ضرغامی و دکتر مریم جعفرخانی کرمانی از اعضای هیأت علمی این بخش حضور داشتند، شریعت پناهی، ضمن تشریح اقدامات و پروژه های در حال اجرا، خواستار تهیه تجهیزات و امکانات موردنیاز تخصصی، آزمایشگاهی و رفاهی برای بخش مذکور شد. دانشجویان و کارشناسان نیز حل مشکلات، کمبودها و مسائل مطرح شده در بخش کشت بافت و سلول را خواستار شدند.

1396-07-19
منبع : اداره روابط عمومی و ترویج یافته ها