شنبه 01  اردیبهشت 1403
dividerآرشیو اخبارdividerاظهار امیدواری برای تبدیل بخش نانوتکنولوژی کشاورزی به یک پژوهشکده
اظهار امیدواری برای تبدیل بخش نانوتکنولوژی کشاورزی به یک پژوهشکده

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی مطرح کرد:

اظهار امیدواری برای تبدیل بخش نانوتکنولوژی کشاورزی به یک پژوهشکده

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی اظهار امیدواری کرد که بخش نانوتکنولوژی کشاورزی با تشکیل گروه های تخصصی در آینده تبدیل به یک پژوهشکده شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی، در این دیدار صمیمانه که با حضور اعضای هیات علمی بخش نانوتکنولوژی کشاورزی و کارشناسان این بخش 19 مهرماه برگزار شد، دکتر نیراعظم خوش خلق سیما، رئیس پژوهشکده اظهار داشت: هر کدام از افراد فعال در بخش نانو، باید در هر یک از زمینه های تخصصی نانو، فعالیت کنند و آن را تبدیل به یک گروه تخصصی نمایند و تا عمق فعالیت ها و دستاوردها در این عرصه، پیش روند.

وی افزود: تلاش می کنیم تا کمبودهای بخش نانو را مرتفع نماییم و امیدواریم بخش نانوتکنولوژی پژوهشکده، خودش تبدیل به یک پژوهشکده شود.

خوش خلق سیما با بیان اینکه ما باید تلاش کنیم با جذب نیروها و پتانسیل های ارزشمند در حوزه نانو، فعالیت های خود را گسترش دهیم، به اهمیت بخش نانوتکنولوژی در وزارت جهاد کشاورزی اشاره و خاطرنشان کرد: اخیرا در جلسه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیز به گسترش فعالیت ها در حوزه نانو در پژوهشکده اشاره کردم و معتقدم ثمره این فعالیت ها برای وزارت جهاد کشاورزی در آینده مشخص خواهد شد.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با اشاره به اینکه ما باید همدلی مان را افزایش دهیم، گفت: در دنیا، «من» موفق نمی ­شود، بلکه «ما» موفق می شود. پس باید برای تحقق «ما»، برنامه ریزی و حرکت کنیم.

در این جلسه که دکتر داریوش داودی و دکتر الهه معتمدی از اعضای هیات علمی بخش نانوتکنولوژی کشاورزی نیز حضور داشتند، دکتر لیلا مامنی، رئیس بخش نانوتکنولوزی کشاورزی پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی نیز با تشریح فعالیت­های این بخش از برگزاری جلسه با یک شرکت خصوصی روسی فعال در تایوان و پیشنهاد اجرای پروژه مشترک با این شرکت درباره نانوکودهای آهسته رهش خبر داد.

وی افزود: این جلسات و مذاکرات با شرکت های داخلی و خارجی، نتیجه حضور فعال در نمایشگاه ها و بازدید شرکت­ ها و صاحبان صنایع از دستاوردها و محصولات پژوهشکده بوده است.

مامنی، همچنین به ارائه محصولات و دستاوردهای پژوهشکده در نمایشگاه اخیر نانو اشاره و اظهار کرد: شرکت ها و دانشگاه های متعددی به دنبال همکاری مشترک با پژوهشکده خصوصا بخش نانو بودند.

همچنین برخی از حاضران در جلسه، خواستار اصلاح فرایندها و روش های اجرایی برای تحقق اهداف و چشم اندازهای مطرح شده در بخش های مختلف پژوهشی از جمله بخش نانو شدند.

• برگزاری نشست صمیمانه رئیس پژوهشکده با بخش بیوتکنولوژی میکروبی

همچنین نشست صمیمانه رییس پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی با همکاران عضو هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان بخش بیوتکنولوژی میکروبی، سه شنبه 18 مهرماه برگزار شد.

دکتر خوش خلق سیما، رئیس پژوهشکده در این نشست، در خصوص اهتمام بیشتر همکاران در امور تحقیقاتی با توجه به تأمین شرایط و زیر ساخته هایی مالی و تجهیزاتی تأکید کرد. وی همچنین اظهار امیدواری کرد که پس از تکمیل ساختمان جدید، تمرکز بر تهیه تجهیزات جدید آزمایشگاهی صورت خواهد گرفت.

در این نشست، موضوعاتی مربوط به مسائل پژوهشی، رفاهی و مشکلات دانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و دانشجویان از رسیدگی به امور رفاهی مانند تغذیه، آموزش زبان انگلیسی و تنخواه برنامه­ریزی شده تقدیر کردند. همچنین همکاران بخش بیوتکنولوژی میکروبی در زمینه تسهیل چرخه تصویب پروژه ها و تنخواه اختصاصی اعضای هیات علمی مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

1396-07-19