![]() Please Wait |
![]() با سخنرانی رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران برگزار میشود
چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، ۱۲و۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ با سخنرانی دکتر صالحی جوزانی، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار میشود. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، این کنگره توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران و با همکاری تعدادی از دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در محل سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار میشود. محور های چهارمین کنگره بینالمللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران شامل کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا ایجاد ارزش افزوده به ضایعات، پسماند و فرآورده های جنبی صنایع غذایی، باقیماندههای سموم در غذا، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند و غنی سازی مواد غذایی، کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی، ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی، نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع بسته بندی مواد غذایی، فناوریهای نو در فرآوری غذا (مانند ریزدرون پوشانی، امواج فراصوت، پلاسمای سرد، جداسازیهای غشایی، پرتودهی و …)، فناوری های توسعه یافته در شرکت های دانش بنیان صنایع غذایی، امنیت و ایمنی مواد غذایی، کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری انرژی در صنایع غذایی، رباتیک، اتوماسیون و کنترل فرآیند های غذایی و سایر پژوهشهای نوین در صنایع گوشت، لبنی، روغن، قنادی و نانی و … میباشد. علاقه مندان جهت دریافت اطلاعات بیشتر به تارنمای کنگره به نشانیhttp://ifstc2023.irost.ir مراجعه یا با دبیرخانه کنگره مستقر در گروه صنایع غذایی و تبدیلی پژوهشکده فناوری های شیمیایی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران به شماره تلفن ۵۷۴۱۶۷۳۱ (۰۲۱) یا ۱۵۹۶۹۴۶ (۰۹۰۲) تماس بگیرند.
1402-01-14
|
|
منبع : روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی |